Professionel og effektiv hjælp til haveservice tilbydes

Vi slår græsset og klipper hækken for dig

Har haven taget overhånd, og trænger hækken til at blive klippet? Hvis ja, så er vi de helt rigtige at kontakte. Vi ved, at hus og have er lig med en masse arbejde både inde og ude. Derfor tilbyder vi hos Nordsjællands Hjemmeservice vores hjælp til forskellige opgaver inden for haveservice.

Vi ligger i Frederikssund, men vi hjælper også private og erhvervskunder, som kommer fra Ølstykke, Stenløse eller et helt tredje sted. Mangler du hjælp til dit havearbejde, så tøv ikke med at kontakte os. 

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kan klare det meste inden for haveservice

Haveservice kan indebære mange forskellige opgaver, men vi kan klare det meste. Vi udfører blandt andet opgaver som hækklipning, græsslåning og beskæring af buske. Bestiller du en ydelse hos os, er du sikker på, at din have bliver korrekt vedligeholdt. Vi tør godt love dig et resultat, som du vil blive fuldt ud tilfreds med.

Vi medbringer selv de redskaber og maskiner, som skal bruges til arbejdet, og hvis du ønsker det, hjælper vi naturligvis også med at afskaffe dit haveaffald. 

Hør mere om haveservice her

Hvis du sidder med nogle spørgsmål til vores haveservice, eller ønsker du at indhente et helt uforpligtende tilbud på havehjælp, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at vejlede og besvare dine spørgsmål bedst muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din have.

Kontakt

Nordsjællands Hjemmeservice​

CVR: 42605573

Østergade 24B, 1. th., 3600 Frederikssund

Telefon: 30 96 98 97

E-mail: kontakt@nordsjaellands.com​

Har du brug for vores hjælp?

Bestil service nu!

30 96 98 97

Copyright © 2021 Nordsjællands Hjemmeservice. Alle rettigheder forbeholdes.