Effektiv rengøring der får dit hjem til at skinne igen

Nordsjællands Hjemmeservice klarer rengøringen for dig

Har du en travl hverdag, eller er energien til den helt store rengøring ikke nem at finde? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. 

Hos Nordsjællands Hjemmeservice tilbyder vi grundig og fleksibel rengøringsservice for private og erhvervskunder – og vi hjælper også gerne med din rengøring.

Nordsjællands Hjemmeservice holder til i Frederikssund, men vi hjælper også gerne med din rengøring, hvis du kommer fra Ølstykke, Stenløse eller omegn.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad os klare rengøringen for dig

Vores arbejdsområder spænder bredt, og vi kan blandt andet tilbyde vores hjælp til hovedrengøring, vinduespudsning, trappevask og andre mindre opgaver indenfor rengøring. To af vores kerneværdier er tillid og god service. Vi er meget fleksible, og vi prioriterer altid at udføre vores arbejde på det aftalte tidspunkt, som passer med vores kunders hverdag og individuelle behov.

For os er kundetilfreds noget af det vigtigste, når vi udfører rengøringsservice. Derfor overholder vi naturligvis altid vores aftaler. Det vigtigt at vores kunder føler sig trygge, når de overlader en opgave til os, og derfor inddrager vi altid vores kunder i hele processen – fra start til slut. 

Hvad koster en rengøring hos os?

Priserne på rengøring og de ydelser, vi tilbyder, varierer efter omfang og hvilken type rengøringsservice, du gerne vil have hjælp til. Vi kommer derfor gerne ud og kigger på din opgave, hvor vi efterfølgende vil beregne et helt uforpligtende tilbud og en pris til dig.

Hør mere om Nordsjællands Hjemmeservice her

Sidder du med nogle spørgsmål til de ydelser, vi tilbyder, eller vil du gerne indhente et uforpligtende tilbud og en pris på din rengøringsopgave, så er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi ser frem til at hjælpe dig med rengøringen.

Kontakt

Nordsjællands Hjemmeservice​

CVR: 42605573

Østergade 24B, 1. th., 3600 Frederikssund

Telefon: 30 96 98 97

E-mail: kontakt@nordsjaellands.com​

Har du brug for vores hjælp?

Bestil service nu!

30 96 98 97

Copyright © 2021 Nordsjællands Hjemmeservice. Alle rettigheder forbeholdes.