Få skinnende resultater med vores vinduespudser

Vi tager hånd om dine beskidte ruder

Oplever du ofte, at ruderne i dit hjem eller på din arbejdsplads er beskidte, har fedtede aftryk fra fingre eller er helt støvede til? Så er der hjælp at hente hos en professionel vinduespudser. Hos Nordsjællands Hjemmeservice tilbyder vi vinduespudsning af højeste kvalitet med resultater, der altid skinner og lever op til dine forventninger.

Med udgangspunkt i Frederikssund kører vores vinduespudser rundt i hele området og rengør vinduer for kunder i blandt andet Stenløse og Ølstykke. Vi værner om altid at have et godt og trygt samarbejde med vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at have et stort fokus på gennemsigtighed – både i vores kommunikation og i vores færdigpolerede vinduer.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vinduespudser til alle opgaver

Vi tilbyder professionel pudsning af vinduer til både private og erhverv. Det betyder, at vi pudser alt fra vinduerne i dit hjem eller din opgang til hele glasfacader på kontorbygninger og glaspartier inde i bygningen. Vi leverer altid resultater af højeste kvalitet, som vi selv kan være stolte af. Så kan du blot nyde synet af dine flotte ruder.

Vi ved, hvor vigtig din tid er for dig, og vi respekterer, at du har en travl hverdag. Når vi sender en vinduespudser ud til dig, sørger vi derfor altid for at overholde den aftalte tidsramme, så processen bliver så simpel og overkommelig for dig, som muligt.

Ønsker du altid at have flotte vinduer i dit hjem eller i din virksomhed, så kan vi indgå en fast aftale om vinduespolering, hvor vi løbende sørger for rengøring af dine ruder og glaspartier på et tilbagevendende tidspunkt.

Kontakt os og hør mere

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på dine opgaver med vinduespudsning, eller hvis du vil bestille en vinduespudser til at komme forbi hjemme ved dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at tage os af dine opgaver og ruder – med god service og et tilfredsstillende resultat.

Kontakt

Nordsjællands Hjemmeservice​

CVR: 42605573

Østergade 24B, 1. th., 3600 Frederikssund

Telefon: 30 96 98 97

E-mail: kontakt@nordsjaellands.com​

Har du brug for vores hjælp?

Bestil service nu!

30 96 98 97

Copyright © 2021 Nordsjællands Hjemmeservice. Alle rettigheder forbeholdes.